Message to Enoch (in Slovak) – 7 June 2020

Moje stádo, pandemické obmedzenia vedú veľkú časť ľudstva k zúfalstvu, depresii, násiliu, samovražde, vražde, segregácii a všeobecným duševným poruchám!

7. júna 2020, 15:50 – Volanie Ježiša, dobrého Pastiera, ku Jeho stádu. Správa Enochovi.

Môj pokoj nech je s vami, ovce Môjho stáda.

Moje stádo, pandemické obmedzenia vedú veľkú časť ľudstva k zúfalstvu, depresii, násiliu, samovražde, vražde, segregácii a všeobecným duševným poruchám! Keď sa dni obmedzení predlžujú, ľudstvo sa sťahuje od Boha, zblázni sa a vyteká krv. Nedostatok viery a dôvery v Boha vedie veľkú väčšinu ľudstva k prijímaniu mimoriadne preventívnych opatrení; proti zneužívaniu a celistvosti Mojich detí dochádza k mnohým prípadom násilia a násilnosti. Na strane elít a niektorých médií existuje veľa zmätkov a sprisahaní, ktoré vyvolávajú strach a paniku s cieľom udržať ľudstvo na uzde.

Elity, médiá a medzinárodné organizácie využívajú existujúci strach, preto ľudstvo zostáva obmedzené; nezvyšujte hlas ani povstalcov, inak vykonajú svoje plány kontroly a predkladania. Technológia Big Brother (Veľký Brat) je nainštalovaná vo všetkých krajinách, využívajú výhody ľudských obmedzení. Prichádzajú tvrdé skúšky, Moje stádo, ľudská technológia slúžiaca zlu sa používa na zotročenie a podrobenie Môjho ľudu.

Po skončení krízy tejto pandémie nebude Zem rovnaká ako predtým; Hovorím vám, že vďaka novej technológii existuje veľa zmien a zneužití. Samotný človek bude potrestaný, jeho technológia zla sa obráti proti nemu.

Moje stádo, vojna sa už začala vírusmi a pandémiami, lebo plynie celé dni, až kým sa neobjaví ozbrojený konflikt medzi národmi; To všetko vďaka pýche, chamtivosti po moci a expanzii niektorých kráľov predstavených veľmocí. To všetko je plánované sprisahanie s primárnym cieľom decimovať svetovú populáciu a zabaviť prírodné zdroje krajín nazývaných krajiny tretieho sveta; voda je hlavným prírodným zdrojom, ktorý hľadajú veľkí králi tohoto sveta. Nový svetový poriadok sa už začína vo svete etablovať; vírusy a pandémie sú začiatkom, potom je tu rozkol, vojna a s ňou aj kolaps svetovej ekonomiky. Keď sa v Mojej Cirkvi uvoľní rozkol, schizmy, spustia sa všetky ostatné opísané udalosti; uprostred tohoto trestu vám Nebo pošle Varovanie.

Pripravte sa, Moje stádo, lebo je čas pred jedným z tvrdých skúšok; Zostaňte jednotní vo viere, modlite sa a buďte ostražití, vo dne i v noci so svojím brnením, aby vás nasledujúce dni očistenia prešli okolo vás ako sen!

Ponechávam vám pokoj, dávam vám pokoj. Čiňte pokánie a obráťte sa, lebo je blízko Božie Kráľovstvo!

Váš Majster, Ježiš Dobrý Pastier.

Podeľte sa o Moje správy s celým ľudstvom, ovce Môjho stáda!

http://www.kommherrjesus.de/aktuelles/enoch/botschaften/botschaften2020