Message to Valentina Sydney Seer (in Slovak) – 21 February 2021

Správa od Valentíny – vizionárka zo Sydney – 21. februára 2021 24. marca 2021 – 11:14 od Williama

Náš Pán na nás čaká vo Svätostánku

(Táto správa bola prijatá 12. februára 2021)

Dnes som bola z vecí dosť rozrušená a deprimovaná a všetko sa hromadilo. Večer som sa pomodlila  posvätný ruženec a išla som spať v nádeji, že sa pokojne vyspím. Nemalo to však byť; celú noc som mala bolesti po celom tele a trpela pre Sväté duše. Potom, skoro ráno, okolo piatej hodiny, som urobila znamenie kríža a začala sa modliť posvätný ruženec.

Počas mojich modlitieb prišiel Anjel a povedal mi: „Som Anjel Pánov. Náš Pán ma poslal, aby som prišiel  a požiadal ťa, aby si šla so mnou.“ Okamžite som si pomyslela, že sa chystám vidieť nejaké duše v Očistci, aby som ich utešila, ale miesto toho ma Anjel vzal na krásne miesto, ktoré som nikdy predtým nenavštívila. Kráčali sme a šli, keď sme zrazu prišli k najkrajšej jaskyni. Všimla som si, že okolo jaskyne bola malá stena.

Anjel povedal: „Teraz musíš využiť šancu. Musíš ju prejsť.“

Cítila som, že by som nemala prekročiť túto stenu, ale urobila som to podľa pokynov Anjela, najskôr jednou nohou a potom druhou nohou. Anjel zostal pozadu. Keď som si položila prvé chodidlo, cítila som, ako mi  v ňom prešiel elektrický šok. Vedela som, že je to veľmi posvätné miesto. Ocitla som sa v Jaskyni. Poznalasom nášho Pána Ježiša, ktorý sedel v strede s malou nízkou stoličkou vedľa Neho. Náš Pán bol veľmi mladý, tínedžer; Nemal bradu. Na hlave mal niečo, čo vyzeralo ako biely turban, dosť vysoký, štvorcového tvaru a okolo Neho rovnomerne prehodené tri odlišné vrstvy čisto bielej látky. Dve hodvábne stuhy, biele ako sneh, viseli z oboch strán Jeho hlavy a spočívali na Jeho pleciach. Vyzeral ako Člen kráľovskej rodiny, ako kráľ. On je Kráľ.

Povedala som nášmu Pánovi: „Ó, môj Pane, je mi ľúto, že som ku Tebe práve takto vtrhla!“

Povedal: „Nie, čakal Som na teba.“ Ukázal na nízku stoličku a povedal: „Tu Som ti pripravil malé miesto.“

„Sadni si,“ povedal. Sadla som si tvárou k nášmu Pánovi, veľmi blízko k Nemu.

Povedal: „Zavolal Som ťa tu. Viem, že veľa trpíš, dávam ti veľa utrpenia a veľa toho prežívaš, ale dnes je pre teba zvláštnym zážitkom. Opýtaj sa čokoľvek! Čo pre vás môžem urobiť?“

Odpovedala som: „V skutočnosti nič, Pane.“ Pomyslela som si: „Nechcem Mu nariekať nad hmotnými vecami.“

Cítila som, že je to príliš posvätné miesto, aby sme o týchto veciach hovorili.

Náš Pán opäť povedal: „Čokoľvek odo Mňa chceš, urobím to pre teba.“

Požiadala som nášho Pána, či by mohol pomôcť môjmu príbuznému, ktorý potrebuje pomoc.

„Všetko v pravý čas, bude to hotové,“ povedal.

Povedala som: „Ó, Pane, vyzeráš tak nádherne. Pozri sa na svoju pokožku!“

Náš Pán mi dovolil pohladiť Jeho Líce, ktoré bolo také hladké a saténové, také krásne. Hladila som Ho  po tvári, akoby matka hladila svoje dieťa. To utešuje nášho Pána.

Povedala som: „Pane, cítim sa nepríjemne, i keď som iba tak vtrhla dovnútra. Cítim, že toto miesto je veľmi  posvätné a je veľmi sväté.“

Povedal: „Vidíš, taký Som JA; čakajúc na Moje deti, aby Ma navštívili. Takto sa prezentujem vo Svätostánku.“

Spýtala som sa: „Prečo si taký smutný? Uvidíte, prečo na vás čakám a volám vás tu, aby Som sa s vami moholporozprávať. To všetko, čo prežívate, o koronavírusu, všetkej negativity, ktorú počujete na Zemi, to nesmiete prijaťdo svojho srdca tak hlboko, vediac, že Som prítomný a že Som s vami. Uvidíte, ako veľmi dôverne sa schádzame  a sme spolu v príbuzenskom vzťahu, a chcem vás vyliečiť zo všetkého toho smútku. Keby iba Moje deti vedeli, ako ku Mne prísť, uzdravil by Som každého, ale oni nie. Chvíľu so Mnou zostanú a potom sa vzdialia.“

„Neustále vo svete hovoria o jednej a tej istej veci, čo ľudí veľmi rozladí.“ Musíte sa však priblížiť ku Mne a myslieť na Mňa. Som vo Svätostánku, Som nažive a viem všetko, čo prežívate a čo vo svete prežívate, a bude sa to zhoršovať! Spôsobujú a plánujú všetky druhy zla,“ uviedol.

Náš Pán so mnou chvíľu hovoril o mnohých veciach, aby som sa cítila lepšie. Potom sa zrazu Jeho výraz tváre zmenil z vážneho na výraz radosti. Povedal: „Vieš čo? Poďme spievať! Nechajme všetkých a svet pozadu!“

Potom náš Pán začal spievať a ja som spievala s Ním. Naše dva hlasy sa stali jedným hlasom, ktorý stúpal. Pozrel sa hore a ja som sa pozrela hore. Bolo to také nádherné. Nikdy som nepočula taký krásny spev. Spievali sme najvyššie tóny. Neuvedomila som si, že viem tak krásne spievať. Nebol to spev môjho pozemského hlasu, ale môj duch a moja duša. Spievali sme a spievali, až kým vošla moja mačka, a ja som sa zrazu ocitla späť vo svojej izbe, stále spieval, a potom sa všetko zastavilo, keď moja mačka začala mňaukať. Spýtala by som sa nášho Pána, akú pieseň spievame, keby to nebolo kvôli rušeniu, ktoré spôsobila moja mačka. Pokoj a radosť, ktoré som dostalaod nášho Pána, vo mne zostal celý deň. Bolo to, akoby som bola v tranze. Všetok smútok a negativita sveta ma opustili. Toto je pre každého. Ľudia trpia a sú v depresii, najmä v tejto dobe, a náš Pán je tam vo Svätostánku   a čaká na nás. Čaká na nás, aby sme o Ňom rozjímali. Chce mať intímny vzťah s každým z nás.

Môžeme povedať nášmu Pánovi: Pane, nechcem, aby si čakal, ale ak mi môžeš pomôcť a uzdraviť ma, dať mi pokoj a odvahu, aby som mohol pokračovať vo svojom živote. Ďakujem Ti, Pane Ježišu.

[Pozri webovú stránku: http://valentina-sydneyseer.com.au/21-february-2021-2/ ]

https://thetruthful.org/2021/03/24/message-to-valentina-sydney-seer-21-february-2021/